Visa kurser.se som: Mobil

Mindfulness i vardagen

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
9 tillfällen
1 995 SEK

Info om Mindfulness i vardagen

Mindfulness i vardagen


Mindfulness i din vardag för ökad närvaro, återhämtning och att bli en mer hållbar människa. Mindfulness ett förhållningssätt som hjälper dig utveckla din uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara mindful handlar om att vara medveten om vad som sker i nuet utan att bedöma det som sker. Oavsett livssituation kan du med mental träning och medveten närvaro minska din upplevda stress och återfå en känsla av sammanhang, kontroll och tillit till din egen förmåga. Genom övningar tränar vi på att öka medvetenheten om dina resurser för att kunna utveckla och stärka dem. Alla hittar sina egna lösningar och möjligheter till utveckling. Till denna kurs hör även en heldag, lördag 7/3. Då ingår lunch och frukt, mer information om denna kommer vid kursstart. 

Förkunskaper 

Du behöver inte ha några förkunskaper kring mindfulness 

Kursmaterial/Litteratur

 Det kursmaterial som används delas ut av kursledaren eller återfinns digitalt.

 Ledare 

Lottie Méran har många års erfarenhet av att arbeta med att skapa en hållbar livsstil. Hon har ett stort intresse för människor och brinner för att bidra till att fler ska skapa en livsstil som de trivs med och kan hålla hela livet. Lottie har lång erfarenhet av att leda grupper och individer och möter allas unika behov med stor empati och förståelse. 

Kostnader

1995

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness i vardagen.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mindfulness i vardagen!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner