Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Matte för nyfikna föräldrar (distans)

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
6 tillfällen
2020-10-19 18:00
1 000 SEK

Info om Matte för nyfikna föräldrar (distans)

Är du förälder till ett barn i högstadiet eller gymnasiet? Vill du fräscha upp dina mattekunskaper och vara mer delaktig i ditt barns studier? Då är denna cirkel för dig!

Vi lär oss att räkna med bråk, lösa ekvationer, förstå grafer och annat användbart. Vi anpassar förstås ämnesområdena efter gruppens intressen, och vad som är mest relevant för er. Vi diskuterar också mer allmänt pedagogik och studieteknik, och hur du som förälder kan hjälpa ditt barn även när du inte är insatt i ämnet de lär sig om.

Upplägg:
Det här är distanskurs som genomförs via Google Classroom. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.
Kursen genomförs via 6 digitala videoträffar måndagar 18.00-19.30. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Förkunskaper
Inga särskilda förkunskaper krävs, alla som är nyfikna är välkomna!

Kursmaterial/Litteratur
Material behövs inte köpas in, cirkelledaren tar fram lämpligt material inför träffarna beroende på gruppens intressen.


Ledare
Anton Christensson har studerat matematik vid SU i många år. Vid sidan av sina studier har han arbetat som assistent på Stockholms Matematikcentrum samt med läxhjälp för ungdomar på gymnasienivå. Anton brinner för att få människor att förstå och ta klivet in i matematikens universum.


Bra att veta

För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matte för nyfikna föräldrar (distans).

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Matte för nyfikna föräldrar (distans)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser