Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Matlagningskurs - Köttersättning: Tofu och Seitan

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 tillfälle
2020-10-06 17:00
800 SEK

Info om Matlagningskurs - Köttersättning: Tofu och Seitan

Tofu och seitan är inte bara gott. Det är också proteinrikt, billigt, miljösmart och enkelt att göra när man väl lärt sig. Dessa livsmedel kan fullgott ersätta köttprodukter och fortfarande erbjuda en varierande kost. Tillsammans komponerar vi en miljösmart meny utifrån köttersättning som tofu och seitan. Livsmedel som vi skapar själva från grunden. Samtidigt lär vi oss mer om FN:s globala mål vilka behöver eftersträvas för att nå utmaningarna med de globala klimatförändringarna. Under dagen samtalar vi parallellt med matlagningen och djupdyker i ämnet under ledning av en erfaren cirkelledare. Vi avslutar sedan kursen med att tillsammans inta den måltid vi tillagat under dagen.

Blir det mat över tar vi med oss den hem, inget svinn! Recept ingår. Glöm inte att ta med matlåda.

Upplägg
Kursen går på en tisdag i restaurang Cirkelns fina lokaler i ABF-huset.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Olga Grönvall Lund

Entreprenör och grundare av Mäckish AB, Bellga AB och det politiska projektet Reformaten. Olga arbetar med olika mat- och hållbarhetsrelaterade projekt. Allt från att vara värd för egna evenemang till att skapa klimatsmarta menyer, tv-program, föreläsningar, catering, produktioner och mycket mer. Hon vill göra världen lite godare, smartare och roligare!

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matlagningskurs - Köttersättning: Tofu och Seitan.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Matlagningskurs - Köttersättning: Tofu och Seitan!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser