Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Mani in Pasta - Pane e Pizza

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 tillfälle
2020-11-14 11:00
700 SEK

Info om Mani in Pasta - Pane e Pizza

Vad finns det för likheter mellan pizza, taralli, bröd och vissa kakor? Vill du lära dig mer om smakerna i det italienska köket?

Mani in pasta – som på italienska betyder händer i degen – är en matlagningskurs för dig som vill lära dig att göra den godaste pizzadegen bara genom att blanda vatten, mjöl och jäst.

Du kommer under kursen att bekanta dig med många olika typer av bröd och pizza – det finns otaliga varianter i Italien. Vi samlas sedan till lunch för att under trevliga former smaka på och njuta av det vi skapat. Högsta italienska kvalitet, Eccellenze Italiane!

Upplägg
Kursen äger rum i Bagarmossens Folkets hus. Denna matlagningskurs sker på en lördag.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Giovanna Carlsson är född i Neapel, Italien och är bokstavligen talat uppvuxen med händerna i degen. Även om hon älskar den svenska matkulturen har hennes hjärta inte slutat slå för den äkta italienska maten. Giovanna är Food guide i sin hemregion Kampanien i Italien och även ledare i det Italienska språket hos oss på ABF Stockholm.

Bra att veta

För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mani in Pasta - Pane e Pizza.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mani in Pasta - Pane e Pizza!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser