Visa kurser.se som: Mobil

Krama din skuggsida fördjupning - personlig utveckling

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
3 tillfällen
300 SEK

Info om Krama din skuggsida fördjupning - personlig utveckling

Den här cirkeln vänder sig till dig som har gått den första kursen "Krama din skuggsida" eller sen tidigare har lite kännedom om skamkompassen. Under denna fördjupningskurs kommer vi gemensamt titta mer på skammens olika försvar. Du väljer själv ett område som du vill titta närmare på. Vi kommer bland annat använda oss av samtalskort för att synliggöra skammens påverkan på våra liv. Vi kommer genom praktiska övningar få verktyg som du kan använda i din vardag. Vilka reaktionsmönster hos dig själv behöver du utveckla en bättre förståelse och tolerans för? Det är ett exempel på frågor som vi kan diskutera.

Ledare


Cirkelledare är Chantella Love från It Begins With U. Hon har en gedigen kunskap kring skam, dess negativa konsekvenser och hur man med hjälp av bland annat självmedkänsla kan öka sin skamtålighet. Hon är beteendevetare med en magister i psykologi, är diplomerad coach med ena foten i forskningen och den andra i vardagen. Hon leder samtalen för att skapa ett tryggt klimat så att det ska kännas bekvämt att dela med sig av upplevelser av såväl bokens innehåll som vad som väcks hos dig som deltagare.Alla våra nyheter har nedsatt pris. Rabatten är inkluderad i det angivna priset.

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
•Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Krama din skuggsida fördjupning - personlig utveckling.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Krama din skuggsida fördjupning - personlig utveckling!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser