Italienskakurs

Ciao! Vill du lära dig italienska?

Italienska är ett passionerat och vackert språk som är roligt att lära sig! Här hittar du kurser i italienska för nybörjare och mer avancerade italienska språkkurser. Filtrera bland kurserna för att hitta en nivå som passar dig. Arrivederci!
Visar 1-20 av 72 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 72 träffar
1
2
3
4

Om det italienska språket

Förutom den goda maten är Italien även känt för sitt vackra språk. Även om språket inte är ett utspritt på samma sätt som engelska och spanska så pratar cirka 70 miljoner människor det romanska språket italienska, varav de flesta bor i Italien. Italienska är ett av de romanska språken som är mest likt latin, både till uttal och ordförråd.

Att lära sig italienska kan vara både en rolig och nyttig sysselsättning. Kanske planerar du semester i Italien och vill kunna kommunicera på resan för att förhöja upplevelsen? Förutom pizza, pasta, olivolja och goda viner har det italienska språket blivit en ”exportvara” som folk i alla länder vill lära sig att prata. Det brukar ofta beskrivas som ett romantisk och sensuellt språk.

Här nedan kan du läsa citat från personer som har läst en eller flera kurser i italienska. Om du vill ha mer information om en specfik italienskakurs som du hittar i listan här ovan så ber vi dig kontakta respektive kursanordnare.

Uttalande från tidigare deltagare som gått en kurs i italienska

”Jag läste italienska steg 1, 2 och 3 för att jag ville lära mig att tala italienska riktigt bra. På första kursen i italienska byggde vi upp grunderna i italienska, så som grammatik, uttal, och ord, för att fortsättningsvis kunna utvecklas i det italienska språket. I början var det ganska svårt att hänga med, men upplägget på de italienska kurserna var så pass genomtänkta att alla deltagare kunde hänga med.”

”Jag jobbar som kock och åker ofta till Italien för att hitta inspiration i matlagningen. Jag läste en kurs i italienska för att enklare göra mig förstådd när jag reste runt på landsbygden i Italien. Om jag inte hade gjort det hade jag missat så otroligt mycket och jag är jätteglad för att tog kursen i italienska.”  

Jämför kurser
Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer