Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Hitta ditt sätt att skriva! Fortsättningskurs (distans)

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
7 tillfällen
2020-11-03 18:30
1 050 SEK

Info om Hitta ditt sätt att skriva! Fortsättningskurs (distans)

Vill du skriva tillsammans med andra men hinner inte åka till en kurslokal? Då är den här distanskursen någonting för dig!

Vi kommer att arbeta med olika former av skrivande så som poesi, novell och roman och vad som utmärker de olika genrerna.

Kursinnehållet kommer bestå av nya inlägg, tips, boost och skrivövningar varje vecka från cirkelledaren men det förväntas även av dig som deltagare att du deltar aktivt med kommentarer och textinlämning med deadline senast varje måndag. Detta är viktigt, då alla deltagare måste vara i samma fas inför kommande veckas uppgifter och möjlighet att föra dialoger.

Tanken är här att du också skall få möjlighet att ge och få vägledd positiv feedback, att lyfta varandras styrkor i texterna för utveckling, skrivenergi, bekräftelse och tillit.

Målet för kursen är att vi tillsammans som en studiecirkel utvecklar varandras skrivprocesser och skapar skrivglädje. Att tillsammans utforska olika genrer så att var och en hittar sin favorit.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hitta ditt sätt att skriva! Fortsättningskurs (distans).

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hitta ditt sätt att skriva! Fortsättningskurs (distans)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser