Visa kurser.se som: Mobil

Grundkurs i Digital design och kommunikation (AMK-1)

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
10 dagar
2021-11-08
0 SEK

Info om Grundkurs i Digital design och kommunikation (AMK-1)

Den här kursen är för dig som kan grunderna i dataanvändande men vill stärka din kompetens för att jobba med det digitala i arbetslivets vardag. Kursen ger dig grundläggande förutsättningar för att jobba med digital design och kommunikation.

Vi fokuserar på vad du ska tänka på för att effektivt skapa material för hemsidor på nätet. Vi går igenom allt från design, bildbehandling till layout och textproduktion. Bland annat kommer vi att jobba i verktyget Webnode som är ett gratis program för att enkelt skapa snygga och effektiva hemsidor.

Du får även inblick i andra program som du enkelt kan arbeta med för att kommunicera och nå ut digitalt. Bland annat presentationstekniska och enklare gratisprogram för redigering av bild och film.

I kursen så får du möjlighet att jobba med eget material som du kan ta med vidare efter kursens avslut.

Ledare
Anders Lindberg är en av ABF Stockholms mest etablerade och uppskattade ledare inom området data, foto och bildbehandling. Med många års erfarenhet har han utvecklat och tagit fram kurser inom området.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Upplägg

Kursen genomförs på måndagar och tisdagar kl 11:00-14:30 med start 8/11.

Av kursens 10 tillfällen kommer två av dessa att fokusera på arbetsmarknaden. Vad du ska tänka på när du söker jobb, skriver ditt CV och din jobbansökan. Allt för att du ska vara redo att ta steget ut på arbetsmarknaden.

Anmälan

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstarten. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena, varav en av de första tre träffarna.

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2021. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till.

Vem får delta?

Kurserna riktar sig främst till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd och som är mellan 18 och 64 år.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i Digital design och kommunikation (AMK-1)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Grundkurs i Digital design och kommunikation (AMK-1), fyll i följande uppgifter: