Franskakurs

Lär dig det mest romantiska av världsspråken

Att lära sig franska är för många en dröm, för vem älskar inte Frankrike? På en kurs i franska tar du dig ett steg närmare den franska kulturen. Här finns kurser i franska för nybörjare och mer avancerad nivå. Bonne chance!
Visar 1-20 av 65 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 65 träffar
1
2
3
4

Att lära sig franska

Många valde att läsa franska redan på högstadiet, men har glömt bort en hel del av språket på grund av att man varken har talat franska eller skrivit på franska under en längre tid. En kurs i franska hjälper dig att hitta tillbaka till grammatiken, det franska talet och utökar ditt franska ordförråd. Självklart finns det kurser för dig som aldrig har kommit i kontakt med franska förut. Då börjar du med franska för nybörjare och kan sedan utöka med flera steg och mer avancerad franska. Du kan även läsa franska på distans, eller e-learning som det även kallas, där du gör övningar framför datorn på en plats som du väljer själv.

Se även franskakurser i Stockholm  

Uttalande från tidigare deltagare i franska

”Jag läste franska steg 1, 2 och 3 eftersom jag behövde lära mig språket väl inför en jobbresa till Frankrike. Det gick fort i början att lära sig tala franska, men ner meningarna blev mer avancerade var man tvungen att koncentrera sig och plugga lite hårdare. Den bästa träningen har varit möjligheten att få tala franska med en lärare som har franska som modersmål.

Idag talar jag flytande franska, men det finns fortfarande en del att träna på vad det gäller att skriva på franska. Det viktigaste är att man tidigt lär sig grammatiken som ligger till grund för att fortsätta utvecklas i det franska språket.” 

Jämför kurser
Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer