Visa kurser.se som: Mobil

Franska C1

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
12 tillfällen
1 850 SEK

Info om Franska C1

Franska C1


Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska. 

ABF Stockholms språkkurser 

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper. 

C1 

Jag kan förstå, höra eller läsa mer utvecklat språk som långa och komplicerade faktatexter och litterära texter. Jag kan uttrycka mig flytande och spontant utan att söka efter rätt uttryck.

 Litteratur 

Le FLE par les textes ISBN: 978-2-7011-4897-7 

Ledare 

Philippe Pasi, är född i Paris och har bott och undervisat i Sverige under många år. På ABF har han undervisat sedan 2007 och är en väldigt populär cirkelledare. Han är även vår huvudledare inom Franskan och leder förutom denna hela 12 studiecirklar. 

Kostnader

1850

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Franska C1.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Franska C1!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner