Visa kurser.se som: Mobil

ABF:s orkester

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
10 dagar
2021-09-15
1 840 SEK

Info om ABF:s orkester

Vi är en liten (men fin) orkester som gärna vill spela och utvecklas tillsammans med dig. En bredd repertoar väntar på dig under ledning av en erfaren dirigent med gott humör. Syftet är att det ska bli både lärorikt och kul att spela tillsammans - välkomna!

Meddela gärna i kommentarsfältet vid ansökan vilket instrument du spelar. Bleckblåsinstrument, trombon eller tuba sökes extra mycket, men alla är välkomna!

Kursmaterial:
Eget instrument och notställ

Ledare
Christina Pearce har varit dirigent för Svenska järnvägars musikkår sedan januari 2019. Tidigare har hon varit biträdande dirigent för Stockholms blåsorkester och Södertälje symfoniorkester.

Christina flyttade till Sverige från England 2010. Hon arbetar som frilansmusiker och ger privatundervisning i klarinett, saxofon och piano.  Christina har studerat både klassisk musik och musikpedagogik vid University of Southampton och University of Bristol i Storbritannien, och svensk folkmusik på Birka Folkhögskola i Jämtland. Hon har varit verksam som träblåsmusiker i flera genrer: underhållnings- och teatermusik, blåsorkester, symfoniorkester och storband, samt i mindre ensembler som klarinett- och saxofonkvartett.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ABF:s orkester!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om ABF:s orkester, fyll i följande uppgifter: