Visa kurser.se som: Mobil

ABC (Alla barn i centrum) i Bromma

ABF Stockholm
Kursinformation
Stockholm
4 tillfällen
0 SEK

Info om ABC (Alla barn i centrum) i Bromma

ABC (Alla barn i centrum) i Bromma


Föräldrautbildning för dig som bor i Bromma Gruppträffar om föräldraskap för dig som har barn i åldern 6–12 år, med syfte att stärka relationen mellan barn och föräldrar. Innehållet utgår från forskning kring föräldraskap och barns utveckling samt FN:s barnkonvention. ABC består av fyra träffar kring varsitt tema och leds av utbildade gruppledare. På träffarna varvas information och diskussioner med praktiska övningar och filmer. Lärdomar och insikter tar man med sig och praktiserar hemma, mellan träffarna. Träffarna är kostnadsfria. 

Tema på träffarna är: 

Träff 1 – Visa kärlek- Hur gör vi för att våra nära relationer ska fungera? Diskussioner och enkla övningar kring att ha fokus på det som fungerar. 

Träff 2 – Vara med - Hur påverkar vi varandra i det dagliga samspelet? Hur kan vi förebygga konflikter med våra barn? Diskussioner och enkla övningar kring hur föräldrar och barn kan vara tillsammans. 

Träff 3 – Visa vägen - Hur kan man tillämpa ett lugnt föräldraskap? Hur påverkar stress föräldraskapet och hur kan stress hanteras? Diskussioner och enkla övningar kring att vara en förebild för sitt barn. 

Träff 4 – Välja strider - Hur kan tjat i familjen minskas? Vilka strider behöver vi ta och vilka kan väljas bort? Diskussioner och filmexempel kring konflikthantering. 

Planering framåt med fokus på hur ABC kan användas i vardagen. Cirklarna vänder sig till boende i Bromma. 

Kostnader

0

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ABC (Alla barn i centrum) i Bromma.

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Sveavägen 41
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ABC (Alla barn i centrum) i Bromma!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner