Härskartekniker (på distans)

ABF Södertörn
Kursinformation
Distans
3 tillfällen
2023-05-03 17:30
700 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Under tre tillfällen går vi igenom de äldre och de nya härskarteknikerna – hur de yttrar sig och hur man kan bemöta dessa.

Kursinnehåll

Härskartekniker kan beskrivas som olika sätt att ta eller behålla makten över någon annan. Användandet av härskarteknikerna är så vanligt och normaliserat att beteendet många gånger anses okej. Det är även vanligt att en inte vet om att en själv använder sig av härskartekniker. Genom att öka medvetenheten får du kunskap om hur härskartekniker fungerar och hur du bemöter dem i din vardag.

Nivå

Grundläggande. Du behöver inga särskilda förkunskaper.

Material

Material ingår.

Bra att veta

Studiecirkeln sker på distans i Microsoft Teams. Mer information samt en anslutningslänk skickas till din angivna mailadress inför starten.

För att kunna vara med behöver du tillgång till en dator/surfplatta/smartphone med kamera och mikrofon. Hörlurar rekommenderas men är inget måste.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

700 kr

Kursledare

Kursen leds av Cassandra Solback som är frilansjournalist, föreläsare, kursledare och författare med särskilt fokus på organisering, utveckling, inkludering och genusfrågor.

Intresseanmälan

Intresserad av Härskartekniker (på distans) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

ABF Södertörn

Lär dig själv tillsammans! En grupp kursdeltagare sitter runt ett bord och diskuterar glatt.

ABF Södertörn är en mötesplats för alla människor som söker kunskap, gemenskap och nya upplevelser. Vi är ditt lokala studieförbund i Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Välkommen till oss! ABF Södertörn arbetar ständigt med att öka och förbättra utbudet av studiecirklar,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Södertörn

Kontaktuppgifter till ABF Södertörn

ABF Södertörn

Folkparken 23
13640 Haninge


Recensioner
Bli den första att recensera Härskartekniker (på distans)!
Intresseanmälan

För att få mer information om Härskartekniker (på distans), fyll i följande uppgifter: