Visa kurser.se som: Mobil

Gör en annan värld möjlig! – ABF Sörmland

I över 100 år har vi hållit kurser på ABF i Sörmland. ABF startades under tid då utbildning var långt ifrån en självklar rättighet för alla. På ABF kunde man bilda sig tillsammans med andra och på så vis stärka sina kunskaper, lära sig om demokrati och sina rättigheter.

Samhället har givetvis förändrats mycket det senaste hundra åren, i de allra flesta avseenden till det bättre. ABF har spelat en stor roll för demokratins framväxt i Sverige, det är vi väldigt stolta över. Idag ser vårt utbud annorlunda ut än det gjorde för hundra år sedan. Men än idag får vi spela stor roll i många människors liv och vardag.

Hos oss tar många första steget mot att göra verklighet av sina drömmar, oavsett om drömmen handlar om att lära sig ett nytt språk, teckna eller om man drömmer ett mer jämställt samhälle och ökat inflytande.

Vi erbjuder studiecirklar i en rad olika ämnen, för nybörjare till avancerade nivåer. Hos oss kan du tillägna dig kunskaper och kompetenser som är bra både för CV:et och för livet.

Fortfarande vill vi gå i täten för ett mer inkluderande och jämlikt Sörmland. Därför gör vi stora satsningar på folkbildning och kultur kring frågor som rör jämställdhet, hållbarhet och antinazism. På vår Facebooksida kan du läsa mer om vårt löpande arbete, de kurser och workshops som inte finns med när vi trycker studieprogrammet och alla våra föreläsningar.

Hos ABF är alla välkomna. Alla räknas. På ABF lär vi oss för livet och vi lär oss tillsammans! Här gör vi en annan värld möjlig. Välkommen till oss!

Visa alla kurser med ABF Sörmland

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med ABF Sörmland och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

ABF Sörmland

Kungsgatan 14
632 19 Eskilstuna

Tel: 016-16 67 00


Bli den första att recensera ABF Sörmland!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med ABF Sörmland och få mer information, fyll i följande uppgifter: