Sensingyoga, Våren 2023 - centrala Huddinge

ABF Huddinge
Kursinformation
Huddinge
12 tillfällen
1 560 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Sensingyoga. För ett lugnare sinne och en mjukare kropp med mindre smärta och minskad inflammation. Sensingyoga är enkelt men effektivt, och eftersom det sker helt på kroppens villkor med naturliga rörelser är det en Yoga för alla. Inga förkunskaper behövs.

Vi arbetar med mjuka tekniker som ökar vår rörlighet genom att vi återfuktar vår bindväv, samtidigt som vi skapar lugn och trygghet i kroppen och nervsystemet. Det är i lugn och ro delen av nervsystemet som kroppen hittar återhämtning och kan läka. Detta sker bl.a genom att vi tar hand om vår viktiga Vagusnerv. Sensingyoga går ifrån det statiska och linjära och aktiverar hela kroppen. Vi plockar tillbaka det enkla och mjuka sättet att röra oss på, utan något tvång eller känsla av att vi behöver prestera på något sätt.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Tisdagar kl.19.15  12x75 min 1560:-

Kursledare

Eva Svinghammar

Intresseanmälan

Intresserad av Sensingyoga, Våren 2023 - centrala Huddinge och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

ABF Huddinge

ABF Huddinge - Fritidskurser för dig i Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Kontaktuppgifter till ABF Huddinge

ABF Huddinge

Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

Recensioner
Bli den första att recensera Sensingyoga, Våren 2023 - centrala Huddinge!
Intresseanmälan

För att få mer information om Sensingyoga, Våren 2023 - centrala Huddinge, fyll i följande uppgifter: