Inga recensioner än

Preppa tillsammans - Solidarisk krisberedskap i stad och på landsbygd 28/9-23 i centrala Huddinge

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

En föreläsning och workshop i hur en skapar gemenskap i sitt närområde för att öka sina möjligheter och skapa solidaritet i vardagen och vid kris.

Samtalen kommer att ledas av Pär Plüschke en av grundarna av Preppa tillsammans, Skarpnäck, som utforskat överlevnad och preppingfrågor ur ett solidariskt perspektiv i en förortsmiljö.  Samt författaren David Jonstad som skrivit mycket om klimatet, omställning och lämnat staden för ett liv som månskensbonde på landet och har startat en krisberedskapsgrupp i byn han bor i. 

Pär och David kommer att prata om vikten av att skapa lokal gemenskap där en bor, hur en kan gå tillväga och dela med sig av sina egna erfarenheter av att bygga lokala beredskapsgrupper. Hur kan du bidra till att stärka ditt lokalsamhälle och skapa trevliga och givande gemenskaper och aktiviteter där du bor!

Workshopen är avgiftsfri, men anmälan krävs: 08-774 02 70.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 september, 2023

  • Kurs
  • Huddinge

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Preppa tillsammans - Solidarisk krisberedskap i stad och på landsbygd 28/9-23 i centrala Huddinge och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights