Online - Teckenspråk för vuxna nybörjare HT-23

ABF Huddinge, distans
Längd
10 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Detta är en kurs i svenskt teckenspråk för hörande med hörande cirkelledare.

Förkunskaper
Det här är en online nybörjarkurs i teckenspråk. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Mål
Målet är att du ska kunna handalfabetet, siffror och veckodagar. Påbörja bygga upp ett teckenförråd så att du kan teckna enkla meningar. Att du ska kunna förstå och kunna uttrycka dig på svenskt teckenspråk i enklare sammanhang.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig handalfabetet, bokstavering, siffror, veckodagar, månader och olika grund tecken. Vi går igenom enkla fraser och meningar som handlar om vardagliga situationer. Under kursens gång kommer vi även nämna lättare grammatik.

Kursupplägg

Vi kommer att använda oss av olika bilder, pedagogiskt material för att utöva praktiska övningar. Vi kommer att teckna i helgrupp och i mindre grupper. Du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll. Vid några tillfällen kommer frivilliga uppgifter delas ut som förbereds hemma. 

Vi kommer att använda oss av Microsoft Teams där uppgifterna och upplägget kommer att läggas ut av kursledaren. Det är upp till dig om du vill skriva ut filerna. Enda kravet som kursledaren har är att du ska kunna ha tillgång till materialet under kurstillfällena då det där kommer att vara övningar som används.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Online - Teckenspråk för vuxna nybörjare HT-23 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights