Visa kurser.se som: Mobil

Medicinsk yoga bas och fortsättning, våren 2019 i centrala Huddinge

ABF Huddinge
Kursinformation
Plats: Huddinge
Längd: 12 tillfällen
Startdatum: 2019-01-29
Pris: 1 400 SEK
Arrangör: ABF Huddinge plus
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Medi Yoga bas, VT-19 i centrala Huddinge

Mediyoga är en modern, mjuk,terapeutisk yogaform, med rötterna i kundaliniyogan. Mediyoga passar alla, ger smidighet och stärker rygg och nacke. Den balanserar sinnet och hjälper oss att komma ned i varv och stressa av. Andningen går som en röd tråd genom yogapassen, de långa djupa andetagen signalerar avslappning till hjärnan. Med hjälp av instruktören anpassas övningarna så att alla kan delta efter sin förmåga. Vi utför yogan sittandes på stol eller på yogamatta.

Glöm inte att ta med din egen yogamatta och gärna en filt till avslappningen!

Medi Yoga fortsättning

I Mediyoga fortsättning gör vi lite mer fysiskt utmanande yogapass än de grundläggande MediYoga-bas-passen.Vi jobbar mer med muskulär uthållighet och smidighet. Precis som i baspassen kommer vi åt nervsystemet och hormonsystem, samtidigt som fokus ligger i att behålla fokus och närvaro inåt. Denna kurs passar dig som har tränat grunderna i MediYoga, dig som är van yogautövare eller för nybörjare som inte har några sjukdomar eller större fysiska begränsningar.

Glöm inte att ta med din egen yogamatta och gärna en filt till avslappningen!

Kursledare

Medi yoga bas Tis.19.30 12x75 min 1400:-

Medi yoga forts. Tis.18.00 12x75 min 1400:-

Ledare för kursen är Eva Svinghammar som under åren har utbildat sig till Medicinsk massageterapeut, Mediyogaterapeut/lärare, Andningsinstruktör samt Bioenergiterapeut.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Medicinsk yoga bas och fortsättning, våren 2019 i centrala Huddinge.

ABF Huddinge

ABF Huddinge - Fritidskurser för dig i Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Kontaktuppgifter till ABF Huddinge

ABF Huddinge

Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

Tel: 08-774 02 70
www.abf.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Medicinsk yoga bas och fortsättning, våren 2019 i centrala Huddinge, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Medicinsk yoga bas och fortsättning, våren 2019 i centrala Huddinge!