Finska för nybörjare ons kl. 18.00 Hösten 2023 i centrala Huddinge

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
15 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
15 tillfällen
Pris
0 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Upptäck vårt vackra grannland eller kom närmre dina rötter. Genom ett projekt för att öka kunskaperna i minoritetsspråk kan vi denna termin erbjuda kostnadsfria kurser i finska på både nybörjar - och fortsättningsnivå.

Den finska och svenska historian är sammanflätade på sätt som få känner till. Finska är det största av Finlands två officiella språk och ett av Sveriges officiella minoritetsspråk. Finska talas av sex miljoner människor, främst i Finland, men även i Sverige, Estland, nordvästra Ryssland samt norra Norge.Kursen för nybörjare kräver inga förkunskaper. Målet med kursen är att lära sig grunderna i finska, det vill säga förstå, tala, skriva och läsa finska i vardagliga sammanhang. Vi lär oss korta dialoger, bygger upp ett ordförråd och lär oss grunder i grammatiken.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Finska för nybörjare ons kl. 18.00 Hösten 2023 i centrala Huddinge och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights