Akryl och collage i blandteknik Våren 2023 i centrala Huddinge

ABF Huddinge
Kursinformation
Huddinge
2 tillfällen
2023-04-27 18:30
500 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Skapa ett personligt uttryck med att fritt arbeta med mix av måleri och collage. Individuell handledning så att du skapar din egen collagestil.

Vi går igenom olika collagetekniker, historik samt material. Här visualiserar du fram ditt motiv från en dikt, tanke eller en låt. Ett fritt skapande utan krav på tidigare kunskaper i området. Du fogar ihop dina motiv av olika material som papp, tidningsurklipp, foton, kartong mm. Detta kan vara ditt första steg till att skapa din egna konst.

Studiematerial ingår i deltagaravgiften.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Akryl och collage i blandteknik Våren 2023 i centrala Huddinge och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

ABF Huddinge

ABF Huddinge - Fritidskurser för dig i Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Kontaktuppgifter till ABF Huddinge

ABF Huddinge

Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

Recensioner
Bli den första att recensera Akryl och collage i blandteknik Våren 2023 i centrala Huddinge!
Intresseanmälan

För att få mer information om Akryl och collage i blandteknik Våren 2023 i centrala Huddinge, fyll i följande uppgifter: