Utveckla ditt måleri Akvarell

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
12 tillfällen
Pris
3 300 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
3 300 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En kurs för dig som vill utveckla ditt kunnande inom måleri och teckning. I kursen får du möjlighet att utveckla ditt akvarellmåleri genom tips på hur du kan utnyttja vattenflödet för att få liv i dina akvareller.

Vi arbetar med både handledarstyrda uppgifter och fria bildprojekt. Vi har både gemensamma och individuella genomgångar. Kursen är öppen för användning av olika material som kol, tusch, akvarell, akryl och vattenbaserat oljemåleri.

Ledare:

Kristoffer Arvidsson har som konstnär under de senaste åren specialiserat sig på akvarell, efter att tidigare även ha arbetat i en rad andra tekniker. Akvarell har han målat sedan början av 1990-talet. Han är utbildad vid Sundgårdens folkhögskola och BI på Konstfack, kompletterat med enskilda kurser på KKV, Florence Academy of Art och Gerlesborgsskolan. Han har ställt ut på Göteborgs Konstförening, Galleri Backlund, Galleri KC Väst, Vårsalongen Liljevalchs med flera. Han är även verksam som konstvetare och disputerade i ämnet 2008. Arvidsson är verksam som forskningsledare på Göteborgs konstmuseum. Han har undervisat i konsthistoria vid Akademin Valand, Göteborgs universitet, Göteborgs konstskola och Dômens konstskola.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Lokaler

ABFs konstateljé på Järntorget 8 i Göteborg.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för hösten är vecka 39.
  • Kallelse får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Video

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights