Teckning och måleri fördjupning

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
12 tillfällen
Pris
2 700 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
2 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Här är en kurs för dig som redan målat lite och som nu vill experimentera med nya personliga uttryck. Vi jobbar med blyerts, akryl och olja för att bygga upp våra bilder.

Vi studerar form, färg och teknik och provar nya uttryckssätt. Här styr ditt eget skapande i stor utsträckning och du får fokusera på din konstnärliga utveckling i gemenskap med andra deltagare.

Ledare:

Sören Olsson är utbildad på Gerlesborgsskolan i Stockholm. I sin undervisning betonar han vikten av att utgå från deltagarnas tidigare erfarenheter, även utanför konsten. Själva undervisningen beskriver han som ett pågående samtal där det handlar om vad deltagarna är intresserade av att utforska.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Lokaler

ABFs konstateljé på Järntorget 8 i Göteborg.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelse får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Video

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights