Visa kurser.se som: Mobil

Teckning och akvarell

ABF Göteborg
Kursinformation
Göteborg
12 tillfällen
2 950 SEK

Kursbeskrivning

Teckning och akvarell

Är du nyfiken på att måla akvarell eller vill du lära dig teckna? Här lär du dig de grundläggande teknikerna för att kunna uttrycka dig med både penna och pensel.

Välkommen till en kurs där du får en gedigen grund i både teckning och akvarellmåleri! Vi lär oss olika tekniker och går igenom grunderna i färglära, form, ljus och komposition.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare och erfarna deltagare för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Material ingår inte i kursavgiften. Ta med egna akvarellfärger, penslar och akvarellpapper (konstnärskvalité), blyertspennor 2B, 4B och samtsuddigummi. 

Vi rekommenderar att du har på dig/med dig oömma kläder.

Kostnader

2950 kr

ABF Göteborg

ABF Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Kontaktuppgifter till ABF Göteborg

ABF Göteborg

Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

Tel: 031-774 3110
www.abf.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teckning och akvarell!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner