Stickning + virkning varannan måndag

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
8 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Längd
8 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I en stressig vardag är stickning och virkning ett avslappnande sätt att vara offline på, samtidigt som du skapar! Du får handledning på den nivå du befinner dig och får prova på olika tekniker.

Till denna kurs är alla stick- och virksugna välkomna! Träffarna utformas tillsammans med deltagarna beroende på individuella förkunskaper och önskemål. Med lite garn och ett par stickor eller en virknål är möjligheterna oändliga. Du kan göra allt från provlappar för att testa olika tekniker, till ett värmande plagg. Tillsammans kan vi läsa och tyda ett färdigt mönster eller du kan få hjälp att göra ett eget. Kanske vill du prova dominostickning eller flerfärgsvirkning? Det finns lite material att prova med, men ta gärna med egna redskap och material.

Ledare:

Åsa Palmér har genom åren praktiserat och arbetat med många olika textila tekniker. Efter utbildningarna Textil, konst och formgivning på Löftadalens folkhögskola, Mönsterkonstruktion och sömnad på Tillskärarakademin och kandidatexamen från Göteborgs universitet i Ledarskap i slöjd och kulturhantverk driver Åsa nu en enskild firma där lärandet står i fokus.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för hösten är vecka 36.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Video

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights