Recensioner av ABF Göteborg

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 259 recensioner.

Pia Pagoldh

Liten och bra grupp. Lite för konventionell undervisning, med genomläsning av glosor och därefter läsa texten. Hade önskat lite mer övningsmaterial utöver boken.

Brita Olofsdotter

Inspirerande lärare, lagom träningsnivå!

Dalia Sidqi

Den är ganska bra ,nyttigt iallafall 😊

Sara

Rätt bra lokal och tid. Bra belysning och temp. Trevliga kursdeltagare. Något rörig lärare.

Agneta Vernon

Kursen är professionell och variationsrik. ”Lagom” för åldern 60+. Dansstegen byggs på vid varje tillfälle, och till samma låt. Det blir då mycket repetition, plus nya steg. Det känns roligt!

Åsa

Jag tycker att rummet som är tilldelat för så många deltagare är för litet. Kursen skulle börja 18.00, men eftersom kursen innan inte slutar förrän 18.00 (i samma lokal) så funkar det inte med logistiken. Vi har fått börja 18.10 istället. Det tycker jag inte är bra, jag har långt att resa och övervägde noga innan om jag skulle ta en så sen kurs...

Visa hela
Margareta Olsson
Hannele
Marie-Louise Stahre

Förmiddagens pass är längre än em. pass. Det upplevs lite stressigt ibland för oss som kommer på em. Varför kan inte båda passen vara lika långa?

Inger Wallin

Hej - känner mig jättenöjd med kursen. Har varit intressant och givande med Axels ”gästspel” denna terminen. All heder till honom för hans engagemang och den fina hjälp och inspiration han har givit. Lo är som vanligt en klippa när det kommer till bränningen / trygg, säker, duktig och jättetrevlig. Ett önskemål för framtida kurser är att vi...

Visa hela
Sabina

kursen har bra tempo kunnig lärare

Evalena Holm

En kurs som man längtar till varje vecka. Så rolig o inspirerande o med Sonja en underbar lärare. Den bästa kurs jag gått👍

Annika

Jättebra!

XX

Mycket intressant, lärorik och kul kurs. Lagom tempo och en bra lärare.

Nico B

Lagom tuff uppvärmning, koreografin lite svårare i år, men vi borde ju ha lärt oss nåt... 🤪 Utmanande, men framför allt KUL!

Caroline

Så glad att jag hittade den här kursen med bästa Sonja Gube…vilket proffs! Kan vara hur trött och hängig som helst, men går alltid därifrån med ny energi och ett leende på läpparna!

Anja P
(5)

Verkligt trevlig kurs med utmärkt modell och lärare. Tre timmarspassen flög iväg och lämnade en härlig känsla efteråt.

Gunilla Olsson

Den är görbra

Ann-Sofie

Bra och tydliga instruktioner av fröken Jenny som också var inspirerande. Välfungerande lokaler hos ABF. Jag vill dreja mer!

Lena Skoglund
Anna
Lena

Innehållet i kursen ej detsamma som det som marknadsfördes. Jättebesviken!

Mikael Linde

Forsättnignskursen har verkligen låtit mig ta nästa steg i mitt gitarrspelande läraren har vart väldigt pedagogisk och skapat olika utmaningar för alla elever efter nivå vilket gjort att alla har fått träna på nya saker för att utvecklas i sitt gitarrspelande. Jag kommer absolut fortsätta!

Kristina Wass

Ser fram emot nästa termin med kreativt skapande. Att bygga, skulptera för hand och kavla är så roligt och stimulerande!

Ulla M Gabrielsson

Att spela låtar tillsammans i ensemble har varit ledmotivet i kursen som Mats Götherskjöld har lett på ett mysigt och inspirerande sätt. Det är enklare och roligare att lära sig musicera om man spelar tillsammans med support från en vänlig cirkelledare och musiker. Vi har provat på olika former av komp, fingerpicking och sologitarr. Vi har spela...

Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.