Nyhet! Körsång med rötter i Motown

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
1 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du sugen på att sjunga? Kom och sjung tillsammans med andra i vår nystartade kör!

Under 1960-talet startades en av de mest inflytelserika skivbolagen i amerikansk historia. Det är från denna gedigna musikskatt som den här kören kommer hämta sitt material. 

Under ledning av Gustav Fägerqvist kommer vi utforska denna svängiga genre tillsammans. Sånger från bland annat Stevie Wonder, The Marvellettes, Diana Ross och andra klassiska soulsånger kommer läras ut.

Välkommen och upplev ett sound som fortfarande spelas på radio!  

Ledare:

Kursledare är Gustav Fagerqvist. Gustav är utbildad musiklärare och arbetar inom ABF som musiklärare inom flera olika instrument. Hans huvudinstrument är piano och han skriver ofta egen musik bland annat för hans band Ceasar & Argonauterna. 

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Lokaler

ABFs kurslokal på Järntorget 8 i Göteborg.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för hösten är vecka 36.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights