Visa kurser.se som: Mobil

Landskap - teckning och akvarell

ABF Göteborg
Kursinformation
Göteborg
12 tillfällen
2 950 SEK

Kursbeskrivning

Landskap - teckning och akvarell

Här är kursen för dig som vill teckna och måla landskap i akvarell!

Vi börjar med att teckna stilleben för att träna på att teckna perspektiv, ljus och skugga. Det kommer att underlätta när du tecknar hus och byggnader. Om det är fint väder i början av kursen kan vi måla utomhus. Vi kommer också att gå igenom hur man målar efter foto och hur man kan bygga upp sitt bildspråk och personliga uttryck.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskaps resan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med deltagare som gått någon termin för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkes verksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkel ledarutbildning.

KURSMATERIAL

Material ingår inte i kursen. Ta med egna vattenbaserade akvarellfärger, penslar och akvarellblock till första tillfället. Förslag på komplettering får du av ledaren på kursen. Vi rekommenderar att du har på dig/med dig oömma kläder.

Kostnader

2950 kr

ABF Göteborg

ABF Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Kontaktuppgifter till ABF Göteborg

ABF Göteborg

Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

Tel: 031-774 3110
www.abf.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Landskap - teckning och akvarell!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner