Helgkurs - Frigörande måleri 7-8 oktober

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
2 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Längd
2 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Upptäck nya vägar till självinsikt och personligt uttryck i bild och form!

Välkommen till en helgkurs där vi arbetar med mindfulness, vägledda visualiseringsövningar, musik och drömmar. Tillsammans diskuterar vi symboliken i dina och andras bilder. Med vattenbaserad färg, kritor och svampar låter vi våra inre bilder breda ut sig på papper. Alla nivåer är välkomna! Inga förkunskaper krävs.

Ledare:

Hjördis Stenman har arbetat som kursledare på ABF sedan 2003. Hjördis är utbildad inom foto, konst och symbolpedagogik.

"I kursverksamheten ser jag mig själv som coach. Att få väcka målarlusten och tilldela nya verktyg till både nya och mer erfarna målare. Där deltagare får möjlighet till mer nära handledning, med färg och vattenflöde som experimentella inslag".

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Lokaler

ABFs konstateljé på Järntorget 8 i Göteborg.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelse får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Förkunskaper

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Video

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights