Engelska fri konversation - digital kurs

ABF Göteborg, Distans
Längd
12 tillfällen
Pris
500 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större.

Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF Göteborg ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är inte fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som läst engelska fortsättning eller avancerad engelska, eller på annat sätt har fått motsvarande kunskaper. Du pratar engelska flytande och har god uppfattning om engelska språket. Du kommer att diskutera och kommentera de texter ni läser. Du behärskar även att skriva om olika ämnen.

Ledare:

Kursledaren är Lia Gordon.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15  % rabatt på kursavgiften. Undantaget digitala kurser.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Förkunskaper

Video

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Yahia
01 dec 2023

Kursen är fantastiskt bra

5/5
Eloina Bello
01 dec 2023
Den riktigt bra kurs

Tack för den fina kursen

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights