Visa kurser.se som: Mobil

Dans - Kubansk salsa nybörjare - 500: - kr./10ggr

ABF Göteborg
Kursinformation
Göteborg
10 tillfällen
500 SEK

Kursbeskrivning

Nyhet! Dans - Kubansk salsa nybörjare

Välkommen att lära dig dansa salsa till härlig salsamusik!

Ni kommer att få lära er de väsentligaste grunderna och tekniken för att föra och följa samt graciösa rörelser. Ni kommer att lära er olika turer med universella spanska namn som förknippas med salsan. Vi utgår alltid från deltagarnas egna nivå och avancerar i lugn takt så att alla känner sig bekväma under resans gång. Anmälan behöver inte göras i par, det går lika bra att komma ensam.

UPPLÄGG
Under den här kursen dansar man i par, man behöver inte ha danspartner för att anmäla sig till dansen. Man bör ha kläder som är bekväma att röra sig och svettas i. Det finns omklädesrum på plats men bara en dusch.

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

LEDARE
Kursledarna heter Pablo och Sofie och har tillsammans över 30 års erfarenhet av dans. Pablo har undervisat länge i salsa, bachata och kizomba men har även erfarenheter inom hiphop och breakdance. Sofie har dansat kubansk salsa i 3 år och innan det har hon dansat lite bugg och linedance. De kommer att erbjuda en bra balans mellan glädje och teknik, såväl som att ge deltagarna en god förståelse varifrån den kubanska salsan har sitt ursprung.

KURSMATERIAL
Inget kursmaterial.

Kostnader

500

ABF Göteborg

ABF Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Kontaktuppgifter till ABF Göteborg

ABF Göteborg

Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dans - Kubansk salsa nybörjare - 500: - kr./10ggr!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser