Dagateljé - Akvarell - Onsdagar

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
15 tillfällen
Pris
4 050 SEK
Längd
15 tillfällen
Pris
4 050 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En kurs för dig som vill utveckla ditt akvarellmåleri

Vi utforskar akvarellen som medium för att hitta det egna uttryckssättet i måleriet. Dagateljéerna är våra längre konstkurser på dagtid och är till för dig som redan målat lite och som vill arbeta mer självständigt, med kunniga konstnärer till hands som bollplank. Här styr ditt eget skapande i stor utsträckning och du får fokusera på din konstnärliga utveckling i gemenskap med andra deltagare.

Ledare:

Matilda Nordin är en mångfasetterad konstnär och illustratör. Hennes huvudsakliga fokus är bild och berättande och i sitt bildskapande arbetar hon främst med akryl, akvarell, tusch och olika sorters pennor. Hon har studerat en förberedande konstutbildning i måleri, teckning och formgivning på Liljeholmens folkhögskola och har en konstnärlig kandidatexamen i design från Högskolan för design och konsthantverk.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Lokaler

ABFs konstateljé på Järntorget 8 i Göteborg.

Anmälan

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Förkunskaper

Den här är en kurs för dig som målat en del tidigare.

Video

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Carina
24 nov 2023

Mycket bra ledare

ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights