Visa kurser.se som: Mobil

Bil-körkort

ABE Trafikskolor
Kursinformation
Bollnäs
4 200 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Bil-körkort

Börja gärna med att ta en körlektion i början av din utbildning, då ser du och din trafiklärare var du ligger och kan då avgöra i vilken takt du bör gå fram. Det bästa är att kombinera teori och praktik, du lär dig då att förstå innehållet både i teori och körning.

Körkortsteorin kan du göra hos oss på våra datorer och/eller hemifrån via vår webbkomunikation. Kontakta Marie på kontoret för mer info och aktivering.

För att beställa körlektioner går du till kontoret eller hör av dig via telefon. Måste du avbeställa din körlektion gör du det senast kl 15:00 dagen före. Avbeställer du din lektion för sent måste vi debitera den.

När du är färdigutbildad i teori bokar vi ditt teoriprov. Tid för körprov kan beställas  först då man gjort ett godkänt teoriprov. Väntetiden varierar från ett par veckor till ett par månader.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kostnader

Inskrivningsavg + 5 körlektioner á 50 min. 4200:- 

Körlektion á 50 min. 620:-

ABE Trafikskolor

Trafikskola, körkort

ABE Trafikskolor

Hos ABE Trafikskolor är kunden det centrala. Vi skräddarsyr din utbildning och ger dig kostnadsförslag efter ett par lektioner. Tala om vad du har för önskemål och vi hjälper dig på bästa sätt.  När du väljer oss som utbildare tar...


Läs mer och visa alla kurser med ABE Trafikskolor

Kontaktuppgifter till ABE Trafikskolor

ABE Trafikskolor

Björkhamregatan 32
821 32 Bollnäs

Tel: 0278-10567
Fax 0278-12303
www.abetrafikskolor.se

Recensioner
Bli den första att recensera Bil-körkort!

Liknande kurser