Tävlingsvillkor för kurser.se:s påsktävling 2021

 1. Uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingsdeltagandet kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Dina uppgifter behandlas i enlighet med kurser.se:s användarvillkor och integritetspolicy. Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa tävlingsvillkor och samtycker till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

 2. Ansvarig för tävlingen är: kurser.se, Karlavägen 104, 115 26 Stockholm.

 3. Så går tävlingen till: Under tävlingsperioden har ett ägg gömt sig i en kurs någonstans på siten och din uppgift är att hitta det. Varje vecka får du som användare ett mail med en länk till den kategori där ägget gömmer sig. När du hittat ägget är det bara att klicka på den för att komma till det tävlingsformulär som du ska fylla i för att medverka i tävlingen. I formuläret lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans lucka. Genom att svara på formuläret godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

 4. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.

 5. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.

 6. Tävlingsperioden är 24 mars till 6 april 2021. Veckotävling ett pågår mellan den 24 mars - 30 mars och veckotävling två pågår mellan den 31 mars - 6 april.

 7. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från EMG – Educations Media Group. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via e-post.

 8. Priset består av en distanskurs till ett värde av ca 300 kr och två vinnare utses varje vecka. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.

 9. Anställda på EMG – Educations Media Group samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

 10. kurser.se tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit eller lämnats in för sent. kurser.se tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

 11. kurser.se förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om kurser.se bedömer att den tävlande har fuskat eller om bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Annonser