30 nov 2020

Tävlingsvillkor för kurser.se:s adventskalender 2020

 1. Uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingsdeltagandet kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Dina uppgifter behandlas i enlighet med kurser.se:s användarvillkor och integritetspolicy. Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa tävlingsvillkor och samtycker till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

 2. Ansvarig för tävlingen är: kurser.se, Karlavägen 104, 115 26 Stockholm.

 3. Så går tävlingen till: Varje advent öppnas en ny lucka i kurser.se:s digitala adventskalender. En tomte har då gömt sig i en kurs någonstans på siten och din uppgift är att hitta den. Varje vecka får du som användare ett mail med en länk till den kategori där tomten gömmer sig. När du hittat tomten är det bara att klicka på den för att komma till det tävlingsformulär som du ska fylla i för att medverka i tävlingen. I formuläret lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans lucka. Genom att svara på formuläret godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

 4. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.

 5. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.

 6. Tävlingsperioden är 29:e november 2020 - 8:e januari 2021. Varje veckotävling avslutas på fredagen veckan efter tävlingen har annonserats. Sista veckotävlingen (fjärde advent) avslutas 8:e januari.

 7. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från EMG – Educations Media Group. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via e-post.

 8. Priset består av en distanskurs till ett värde av ca 500 kr inom en ny kategori varje vecka. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.

 9. Anställda på EMG – Educations Media Group samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

 10. kurser.se tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit eller lämnats in för sent. kurser.se tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

 11. kurser.se förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om kurser.se bedömer att den tävlande har fuskat eller om bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.
Senast uppdaterad: 30 nov 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-10-15

Artiklar & inspiration

Här har vi samlat tips och inspiration för dig som vill hitta nya sätt att aktivera dig på fritiden. Bläddra bland artiklarna nedan och läs om något som intresserar dig eller hitta något helt nytt ämne att lära dig mer om. För dig som vill djupdyka i ett ämne kan du spana in våra guider där vi bland annat berättar om hur du tar jägarexamen, brygger din egen öl och tar motorsågskörkort.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-02-27

Kontakta oss

Läs mer om kurser.se och hur du kontaktar oss.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-12-18

Jultävling 2021

Hohoho! Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi med en klurig jultävling  där du har chans att vinna en onlinekurs. Läs mer och delta i tävlingen här!

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.