Höstens mest eftertraktade kurser
EMG
Språkkurser, inredningskurser och skrivarkurser - Vad gör du i höst? Webbversion
Höstmys på en kurs
Nu när hösten närmar sig blir inomhusaktiviteter alltmer populärt. Sätt dig på ett mysigt café och utveckla dina kunskaper med en kopp kaffe i handen. Här har vi samlat våra kurstips i september, utveckla ditt intresse för inredning, lär dig ett nytt språk eller utvecklas som skribent. Längre ner hittar du inspirerande artiklar för dig som är sugen på att starta eget.
 
Privatlektioner i alla språk - Personlig och skräddarsydd undervisning!
Upgrades erbjuder flexibel och skräddarsydd språkundervisning för barn, vuxna och företag – enskilt eller i grupp. Undervisningen anpassas efter våra kunders mål och förutsättningar, allt för att uppnå en personlig, effektiv och utmanande språkutveckling. Hos oss hittar ni utbildningar i alla språk oavsett förkunskaper – signa upp er idag så hjälper vi er att starta upp!

» Affärsengelska
» Privatlektioner i svenska
» Privatlektioner i engelska
» Privatlektioner i spanska
» English4Kids kurser
    Se hela kursutbudet här    
 
Inredning med feng shui
Oavsett om du är hobbyinredare eller vill arbeta som homestylist så har vi en kurs som passar alla med ett stort intresse för inredning.

» Certifierad inredare distans
» Grundkurs inredning distans
» Helgkurs inredning
    Hitta din inredningskurs    
 
En skrivarkurs som skiljer sig från mängden
Genom Veronica Gröntes designade övningar upptäcker du din inneboende talang och förstår att du faktiskt kan skriva. Inga förkunskaper krävs.

» Helg-skrivarkurs i Stockholm
» Helg-skrivarkurs i Nässjö
» Skriv- och författarcaféer utan kostnad
    Hitta en skrivarkurs för dig    
 
Lär dig ett språk, tjäna mer.
Personer som är två- eller flerspråkiga tjänar i snitt mer än de som endast talar ett språk flytande, detta visar en undersökning från Statistiska Centralbyrån.

» Språkkurs i engelska, London
» Språkkurs i spanska, Barcelona
» Språkkurs i engelska, Boston - USA
    Beställ mer information    
 
Skriv med Skrivarklivet
En skrivarverkstad för dig som skriver eller vill skriva. Har du en bra idé på lut, eller ett manus liggande i byrålådan? Då har du kommit rätt. Vi skriver inte åt dig, men vi hjälper dig gärna!

» Sjumilaklivet
» Skriv ditt liv
» Telefoncoachning
    Se hela kursutbudet här    
 
 
 
Artikel
 
Jobba var och när du vill
Går du i starta eget-tankar? Att komma igång som egenföretagare kan kännas som ett stort projekt, därför har vi gjort en lista som förklarar hur du kan starta eget företag - steg för steg.
    Läs artikeln här    
 
Hitta din lokala kurs
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla
 

Avregistrera