Gå en kurs i höst!
EMG
Kurser i yoga, språk, konsthistoria, kost och hälsa Webbversion
Välkommen tillbaka!
Nu när många av oss har återvänt till vardagen och rutiner kan en fritidskurs uppskattas lite extra. Här har vi samlat våra kurstips i augusti, välj mellan kurser i kost och hälsa, språk, konsthistoria och yoga.
Vad gör du i höst?

P.S. vi har uppdaterat utseendet på kurser.se. In och kika!
 
 
 
Kost, hälsa & livsstil på distans!
Bergklint education erbjuder distansutbildningar inom kost, hälsa och livsstil, som är högt ansedda på marknaden och som ger dig rätt kompetens för att verka inom området! Våra utbildningar är framtagna för dig som vill motivera, coacha och inspirera andra till en hälsosammare livsstil. Alla våra lärare har en gedigen yrkeskompetens inom området.

Läs mer om våra distansutbildningar här nedan:

» Diplomerad/Licensierad Kostrådgivare - distans
» Diplomerad/Licensierad Livsstilsrådgivare - distans
» Hälsoinspiratör - distans
» Fördjupningskurs Kostrådgivare - distans
» Idrottsnutrition, vidareutbildning - distans

    Se alla kurser    
 
Konst och antikviteter i höst
Vill du kunna skilja på rokoko och gustavianskt? Eller lära dig mer om konst och arkitektur från tidigare epoker? Vi har kurser i små grupper och på olika nivåer och längder. Välkommen till Antikskolan!

» Antikskolan kvällstid
» Svensk konst - Från tidig modernism till nutid
» Dold symbolik
    Gå till kurserna    
 
Plan B inför hösten?
Läs språk utomlands i höst. Lär dig surfa i Costa Rica, gå på matlagningskurs i Paris eller upplev pulsen i London. Oavsett vilket språk du vill förbättra så har vi något som passar alla.

» Språkkurs i engelska, London
» Språkkurs i franska, Paris
» Språkkurs i spanska, Costa Rica
    Beställ mer information    
 
Låt din yoga bli en personlig resa
På Kroppsverkstan och YogaRummet får du ett personligt bemötande, charmiga ställen med en mysig gemenskap, härliga instruktörer, ordning och reda. Slappna av och motstå stress.

» Yin Yoga
» Stark mamma/kvinna, Mamma Pilates, Mammabebisyoga
» Hatha Yoga
    Se alla kurser    
 
 
 
Artikel
 
Så kommer du utanför din comfort zone
Det har hänt alla någon gång i livet – att stöta på sin rädsla. Rädslan brukar vara ett hinder som får en att känna sig orolig eller osäker. Vi har listat tipsen som kan hjälpa dig komma utanför din comfort zone.
    Läs artikeln här    
 
Hitta din lokala kurs
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla
 

Avregistrera