Helg- och sommarkurser för dig
EMG
Massage och friskvård, ekonomi, teater, språk, sång och målarkurser Webbversion
Godmorgon,
Tycker du det är svårt att hinna med en kurs i vardagen? Låt inte det stoppa dig! Nedan hittar du flera helgkurser och sommarkurser inom massage och friskvård, teater, sång, språk och målning. Kurser för alla intressen!
 
Gå en helgkurs på Axelsons
Axelsons erbjuder utöver sina yrkesutbildningar även kortare helg- och
introduktionskurser inom massage, friskvård och kroppsterapier. Gå en kurs för ditt välbefinnande eller för att prova på innan du bestämmer dig för en yrkesutbildning.

Ett urval av kursutbudet:

» Massage till husbehov
» Yogamassage
» Avspänningsmassage
» Helande massage
» Massage i förskola/skola
    Gå till kurserna    
 
Teater, sång och rytm på Fridhems folkhögskola i sommar
Fridhems folkhögskola erbjuder över 80 veckolånga kurser i sommar! Teater, musik, skrivande, ledarskap, familjeveckor och allting där emellan!

» Bara börja! Improviserad inspirationskurs – Skriv Direkt
» Du gör skillnad! – en kurs i interaktiv teater
» Stepp
    Se alla sommarkurser    
 
Läs språk utomlands!
Internationella Skolorna har ett stort utbud av kurser för vuxna som tycker om resor, språk och kultur. Kombinera semester och språkstudier utomlands i sommar!

» Upptäck Provence
» Spanska på Mallorca
» Engelska 50+ i Chester
    Gå till språkkurserna    
 
Bli cert. ekonom på distans!
Marknaden har stort behov av redovisningsekonomer. Utbildningen är helt på distans och avslutas med en Certifiering som FAR står bakom.

» Certifierad redovisningsekonom
» Certiferad ekonomiassistent
» Bokföring I - grunder i bokföring
    Hitta din ekonomikurs    
 
Målarkurs på Gotland 4-8 sept.
Kom på målarkurs och måla med akryl eller olja på Gotland - nybörjare och mer erfarna målare är välkomna. Du blir inkvarterad i en vacker kalkstensgård nära havet. Du bjuds på fem intensiva målardagar och sex kulinariska middagar. I kursen ingår bildföreläsningar om färg och komposition, målning på olika platser med individuell handledning.

» Målarkurs på Gotland
» Akryl- och oljemålning i Tanto
    Se alla målarkurser    
 
Guide
 
Så blir du inredare eller homestagingkonsult
Inredning är ett sätt att leka med personliga uttryck, kreativitet och förändring. Att jobba med inredning är något många drömmer om idag, för aldrig har det väl varit mer aktuellt att ha ett personligt och smakfullt inrett hem?
    Läs guiden här    
 
Hitta din lokala kurs
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla
 

Avregistrera