Välkomna våren med en kurs
EMG
Missa inte våren och sommarens kurstips! Webbversion
Vad har du planerat i vår och sommar?
Våren är snart på väg och flera kurser är redan i full gång, men än finns det kurser för dig som inte kunnat bestämma dig. Nedan hittar du kurser inom kost och hälsa, ekonomi och sommarkurser i många kreativa ämnen. Fyll våren och sommaren med nya intressen och spännande möten.
 
 
Distansutbildningar inom kost, hälsa och livsstil
Bergklint education erbjuder distansutbildningar inom kost, hälsa och livsstil, som är högt ansedda på marknaden och som ger dig rätt kompetens för att verka inom området! Våra utbildningar är framtagna för dig som vill motivera, coacha och inspirera andra till en hälsosammare livsstil. Alla våra lärare har en gedigen yrkeskompetens inom området.

Läs mer om våra distansutbildningar här nedan:

» Diplomerad/Licensierad Kostrådgivare - distans
» Diplomerad/Licensierad Livsstilsrådgivare - distans
» Hälsoinspiratör - distans
» Fördjupningskurs Kostrådgivare - distans
» Idrottsnutrition, vidareutbildning - distans
    Gå till kurserna    
 
Bli cert. ekonom på distans!
Marknaden har stort behov av redovisningsekonomer. Utbildningen är helt på distans och avslutas med en Certifiering som FAR står bakom.

» Certifierad redovisningsekonom
» Certiferad ekonomiassistent
» Bokföring I - grunder i bokföring
    Hitta din ekonomikurs    
 
Teater, sång och rytm på Fridhems folkhögskola i sommar
Fridhems folkhögskola erbjuder över 80 veckolånga kurser i sommar! Teater, musik, skrivande, ledarskap, familjeveckor och allting där emellan!

» Stomp
» Teaterimpro mask
» Act your song
    Se alla sommarkurser    
 
Undersökning
 
Fler skulle gå kurser om de gavs på distans
Fler skulle ha möjlighet att gå en kurs på fritiden om den gavs på distans. Det visar en undersökning som genomfördes av kurser.se. I undersökningen svarade 71% att de skulle ha möjlighet att gå fler kurser om de gavs på distans.
    Läs undersökningen    
 
Hitta din lokala kurs
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla
 

Avregistrera