En nystart för dig i östra Sverige?
EMG

Kurser för din fritid under våren 2018

Webbversionen
God morgon!
Är du redo för något nytt? Börja det nya året med att boka en kurs. Ta fram din kreativa sida i kurser inom dans, teater, musik och att skriva.

Hoppas du får en trevlig dag!
kurser.se
 
Boka vårens kurser nu!
På Kulturama har vi specialiserat oss inom musik, sång, dans, teater, foto och film och erbjuder kurser för alla åldrar och nivåer.
» Dans
» Teater och skådespel
» Musik och Sång
 
Se alla kurser
 
Spela teater!
Vill du prova att göra det som en skådespelare gör? Här får du öva på att vara i en roll och att stå på scenen. Du övar dig i scenframställning genom rörelse, improvisation och gestaltning.
» Spela teater - gå upp på scenen!
» Spela teater – scenen är din!
» Skådespelartrappan – Steg 1 & Steg 2
 
Se alla teaterkurser
 
Vårterminen startar den 11-17 januari!
Välkommen till Sveriges 1:a showdansskola som ligger mitt i city. Från Tegnérlunden 6 sprider vi dansglädje i hela Stockholm! Vi har danskurser för alla åldrar, dans- och musikallinjer, sångcoachning mm.
» Knattedans 2-3 år
» Barndans 3-5 år
» Showdans/jazz 7-10 år
 
Se alla danskurser
 
Improvisationsteater
På en improkurs får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare. Dessutom har man galet roligt!
» Gratis Prova På Impro
» Impro Bas för nybörjare
» Kortkurs 4 ggr – Impro för nybörjare
 
Hitta din improkurs
 
Birkagårdens kurser i vår
Birkagården erbjuder en mängd olika kurser öppna för alla åldrar samt specifika kurser riktade till barn och unga samt föräldralediga. Kurserna ges under dag- och kvällstid samt även helger.
» Kurs i mänskliga rättigheter ordfront på Birkagården
» Att skriva sitt liv
» Grafik med tradition
 
Se alla kurser
 
Hitta din lokala kurs
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla

Skickat med  från Kurser.se

Avregistrera