En nystart för dig i östra Sverige?
Kurser och tips för din fritid under våren 2017.
Visa webbversion
Satsa på en nystart 2017!

Ett nytt år har satts i rullning och många av oss reflekterar då över vår vardag och livsstil. När vi genom ett årsskifte vänder blad känns det ofta som att möjligheterna är stora och att framtiden är vid öppen. Att gå en kurs kan vara startskottet på en förändring i rullning. Satsa på en nystart och börja skriva första kapitlet av ditt 2017.
Låt 2017 lära dig något nytt, utvecklas och träffa härligt folk!
Vad passar bättre än att inviga det nya året med något du kommer ha med dig resten av livet? Vare sig du vill nörda in dig lite extra i det där du redan kan, börja med något du aldrig trodde att du skulle göra eller kommer till oss för att träffa framtida vänner är du alltid varmt välkommen!

Studiefrämjandets Stockholms län arrangerar flest kurser vid Odenplan – men även ute i hela länet, och på distans såklart!

Här ger vi dig lite tips på ett gäng sköna kurser att sätta dina tänder i våren 2017:


Lista med kurser:
» Gå jägarskolan – ta jägarexamen
» Gör din egen hemsida i Wordpress
» Designa ditt eget typsnitt
» Börja svetsa
» Kvällsskola i grafisk design
» Sota själv
» Dansa burlesk – intensivt
» Ta kontroll över Officepaketet

Se alla kurser

Drömmer du om dans?
Är din dröm att lära dig dansa? Hos oss finns ett stort utbud av kurser och en dansstil som passar för dig! Vi jobbar för att ge er den bästa kvaliten på dansen!

» Disco/ Hiphop
» Bugg & Pardansmix
» Barndans 3-4, 5-6 år
» 10-dans för vuxna/ungdomar
» Just Boys / Breakdance / Killgrupp
Gå en danskurs i vår
Välkommen till Lasse Kühlers Dansskola, ett familjeföretag som sprider dansglädje. I våra lokaler i Stockholm erbjuder vi ett brett utbud av danskurser för alla åldrar.

» Showjazz
» 50 tals bugg/Jive
» Balett/Mixdans senior
» Knattedans
» Street/Locking
Kreativa kurser på gården
Birkagården har drivit kursverksamhet sedan 1912. Vårt syfte är att skapa mötesplatser, att vara ett lokalt kulturhus. Vi har prisvärda kurser för alla åldrar.

» 90 minuter för föräldrar
» Släktforskning – nybörjare
» Improvisationsteater för barn & unga
» Fem sticktekniker
» Skulptur
Fullfölj dina nyårslöften!
Varje år lovar vi oss själva olika saker inför det nya året. Så kallade nyårslöften. Ofta blir dina nyårslöften bortglömda eller inte utförda som lovat. Känner du igen dig? Läs guiden och fullfölj årets nyårslöften.

Ta del av våra tips
Vilken hobby passar dig?
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.

Gör hobbytestet
Hitta din lokala kurs

Stockholm, Huddinge, Lidingö, Ekerö, Norrtälje, Upplands Väsby, Södertälje, Sollentuna, Bromma, Eskilstuna, Nyköping, Uppsala, Enköping, Linköping, Norrköping, Västerås


Alla kurser i Stockholms län
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera