En nystart för dig i södra Sverige?
Kurser och tips för din fritid under våren 2017.
Visa webbversion
Satsa på en nystart 2017!

Ett nytt år har satts i rullning och många av oss reflekterar då över vår vardag och livsstil. När vi genom ett årsskifte vänder blad känns det ofta som att möjligheterna är stora och att framtiden är vid öppen. Att gå en kurs kan vara startskottet på en förändring i rullning. Satsa på en nystart och börja skriva första kapitlet av ditt 2017.
Må bättre – Bli gladare
Studio Frid har Malmös bredaste utbud av yoga och pilates. Mer än 60 olika klasser och kurser att välja på varje vecka. Välkommen du också!

» Yoga - Grundkurs

» Pilates - Grundkurs

» Ashtangayoga - Grundkurs

» Senioryoga

» Medicinsk yoga

Utveckla din röst på MVS
Ta DIN röst vidare oavsett om du drömmer om att kunna sjunga eller är etablerad sångare. Sånglektioner, körer samt fantastiska företagsevent.

» Enskilda sånglektioner
» Sångkurs - Intensiv
» Barnkör - Sång för barn
» Alla kan sjunga kör
» Sång och kör - Företagsevent
Fullfölj dina nyårslöften!
Varje år lovar vi oss själva olika saker inför det nya året. Så kallade nyårslöften. Ofta blir dina nyårslöften bortglömda eller inte utförda som lovat. Känner du igen dig? Läs guiden och fullfölj årets nyårslöften.

Ta del av våra tips
Vilken hobby passar dig?
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.

Gör hobbytestet
Hitta din lokala kurs

Malmö, Lund, Helsingborg, Karlshamn, Kristianstad, Ystad, Hässleholm, Höganäs, Växjö, Landskrona, Lomma, Osby, Karlskrona, Staffanstorp, Svalöv, Trelleborg, Ängelholm


Alla kurser i södra Sverige
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera