En nystart för dig i västra Sverige?
Kurser och tips för din fritid under våren 2017.
Visa webbversion
Satsa på en nystart 2017!

Ett nytt år har satts i rullning och många av oss reflekterar då över vår vardag och livsstil. När vi genom ett årsskifte vänder blad känns det ofta som att möjligheterna är stora och att framtiden är vid öppen. Att gå en kurs kan vara startskottet på en förändring i rullning. Satsa på en nystart och börja skriva första kapitlet av ditt 2017.
Roligare tillsammans - Studiefrämjandet i Göteborg
Krydda livet i vår på Kulturhuset Falken. Den här terminen välkomnar vi våren med ett gediget Jägarskoleutbud och kurser i dans, teater och musik. Roligare tillsammans i Göteborg med en fritidskurs. Inspireras av ett urval av våra kurser nedan.


Lista med kurser:
» Jägarskolan
» Bachata
» Showdans 5-7 år
» Våga sjunga - nybörjare/forts
» Improteater ungdom/vuxen
» Lindy Hop - nybörjare
» Babyrytmik 0 mån-1 år eller 1-2 år

Se alla kurser

Dans för hela familjen
Tycker du och övriga familjemedlemmar om att dansa? Hitta din kurs hos Victory Dance Academy! Hos oss finns det danskurser för alla åldersgrupper.

» Akrobatik
» Balett
» Dance Crews
» Hiphop
» Jazz
Vilka ämnen brinner du för?
Älskar du språk och att resa? Är du en konstnärssjäl som vill skapa och forma? Eller brinner du för att debattera och påverka? Välj bland 200 kurser!

» Jämställt föräldraskap
» Bluesmunspel
» Textilt återbruk
» Retorik
» Frigörande måleri
Fullfölj dina nyårslöften!
Varje år lovar vi oss själva olika saker inför det nya året. Så kallade nyårslöften. Ofta blir dina nyårslöften bortglömda eller inte utförda som lovat. Känner du igen dig? Läs guiden och fullfölj årets nyårslöften.

Ta del av våra tips
Vilken hobby passar dig?
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.

Gör hobbytestet
Hitta din lokala kurs

Göteborg, Trollhättan, Mariestad, Alingsås, Jönköping, Värnamo, Stenungsund, Borås, Uddevalla, Vänersborg, Skövde, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Kungälv, Lidköping, Karlstad

Alla kurser i västra Sverige
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera