Kurstips för dig 2017
Kurser för din fritid i nästa år
Visa webbversion
Börja det nya året med en kurs ✴
Ännu ett år har gått och vi blickar framåt mot 2017. Har du redan nu börjat smida på dina nyårslöften, eller struntar du i det i år? En bra sak att ge sig själv och andra i julklapp är ny kunskap i form av en kurs. Satsa på att lära dig något nytt och samla på mer livserfarenhet år 2017. Nedan finner du våra kurstips.
Marknaden har stort behov av ekonomer!

Ett effektivt sätt att ta dig vidare i karriären eller höja din kompetens är att delta i någon av Xpectums utbildningar. De är datorstödda och helt på distans. Du kan studera var du vill och i din egen takt. Under hela perioden har du tillgång till en handledare som kan svara på din frågor. Ta steget!

Se ett axplock ur vår kurskatalog:

» Certifierad redovisningsassistent
» Certifierad redovisningsekonom
» Certifierad styr- & redovisningsekonom
» Certifierad företagsekonom
» Certifierad marknadsekonom
Se alla kurser

Italiensk matlagningskurs
Ge bort en matlagningskurs i julklapp. En uppskattad upplevelse som passar alla, både nybörjare och mästerkockar! Köp ett presentkort hos Al Dente.

» Presentkort - italiensk matlagning
» Matresan genom Italien
» Mat på avancerad nivå
» Gelato - äkta italienska glass
» Vardagsmat - mat för hela veckan
En kreativ julklapp
Tycker du om att fotografera? Lär dig foto från grunden, fotografera porträtt, landskap eller åk på fotoresa. Imponera med dina nya kunskaper redan idag!

» Fotoresa till Amalfikusten
» Fotokurs Nybörjare i Malmö
» Fotokurs nybörjare DISTANS
» Porträtt Workshop
» Blixtkurs
Dansa till levande musik
Vill du dansa västafrikansk dans till levande musik? Hos Dans Dojon i Stockholm kan barn och vuxna i alla åldrar dansa i en varm och tillåtande miljö.

» Dans & sång för barn och förälder
» Baby på ryggen - Mammadans
» Qi Gong & Tai Chi
» Afrikansk dans
» Afro Fusion
Dans för barn och unga
Välkommen till dansskolan som vänder sig till barn och ungdomar. Vi erbjuder kurser som leds av utbildade pedagoger med lång erfarenhet av barn och dans.

» Barndans
» Pyttedans (3 år)
» Balett för barn 4-10 år
» Musikal - sång och dans för barn
» Jazz & Showdisco 7-13 år

Guiden för julpysslaren
Går du i jultankar? Läs vår guide och få tips och inspiration om hur du kan pyssla ihop lite julfint till hemmet. Kom i julstämmning om läs om julpyssel.

Läs julpysselguiden
Gitarrspel som hobby
I december får vi lära känna Malin som har gitarrspel som hobby. Läs guiden och få handfasta tips från Malin om vad du bör tänka på när du ska börja spela gitarr.

Läs mer om Malins hobby
Hitta din lokala kurs

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla

Se alla kurser!
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera