Kurstips för dig i östra Sverige
Kurser och tips för din fritid under hösten 2016.
Visa webbversion
Höstens kurser i östra Sverige
Snart drar höstterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser för dig att anmäla dig till. Gå en buggkurs med din partner, bygg en robot eller varför inte testa på en kurs i streetdance i höst? Vi har över 4 500 kurser i höst för dig i östra Sverige!
Prova något nytt, utvecklas och träffa härligt folk!
Grenen, grappan, grytan, grytet, gruvan, gruppen, guran, greppet, Greta eller Göran? I höst gör vi allt roligare – tillsammans!

Sommaren börjar packa ihop för det här året, men det behöver inte vara något negativt. Tvärt om. I höst vill Studiefrämjandet bjuda in dig till kurser som får dig att lära dig nya saker, utvecklas, lära känna nytt folk och bli proffs inom allt mellan himmel och jord!

Lista med kurser:
» Bygg din egen robot
» Lär dig dansa balett
» Upptäck en värld av stenar
» Börja med Adobe Illustrator
» Hantera svets själv
» Ta jägarexamen
» Lär känna höstens svamp
» Bjud din rygg på yoga

Se alla kurser

Danskurser för par!
Lär er dansa på EN dag eller kom och testa Fox Kizomba över en helg. Dancefever har kurser för par i Bugg och Foxtrot. Vi ordnar även möhippor!

» Buggkurs för par (En dag)
» Foxtrot parkurs (En dag)
» Buggturer parkurs (En dag)

» Helgkurs i Fox Kizomba

Drömmer du om dans?
Är din dröm att lära dig dansa? Hos oss finns ett stort utbud av kurser och en dansstil som passar för dig! Vi jobbar för att ge er den bästa kvaliten på dansen!

» Disco/Streetkids
» Bugg & Pardansmix
» Barndans 3-4, 5-6 år
» 10-dans för vuxna/ ungdomar
» Just Boys / Breakdance / Killgrupp
Gå en danskurs i höst
Välkommen till Lasse Kühlers Dansskola, ett familjeföretag som sprider dansglädje. I våra lokaler i Stockholm erbjuder vi ett brett utbud av danskurser för alla åldrar.

» Showjazz
» 50 tals bugg/Jive
» Seniordans
» Knattedans
» Hip Hop/Locking
Prova på dans gratis
Den 29 augusti startar höstterminens danskurser och därför bjuder vi upp dansugna från 2 år och uppåt att prova på våra kurser under vecka 35. Välkomna!

» Pyttedans 2 år
» Streetdance 7-9 år
» Show & Jazzfunk 10-13 år
» Balett +14 år
» Streetdance för vuxna +30 år
Dans för barn och unga
Välkommen till dansskolan som vänder sig till barn och ungdomar. Vi erbjuder kurser som leds av utbildade pedagoger med lång erfarenhet av barn och dans.

» Barndans
» Pyttedans 2 år
» Balett för barn 4-13 år
» Musikal - sång och dans för barn
» Jazz och show disco 6-14 år
Hantera din stress bättre
Många lever idag ett stressigt liv och vi alla tycker nog någon gång att det går över gränsen. Stress påverkar både dig och din omgivning. Här får du tips hur du tar dig ur en stressig vardag!

Guide för stresshantering
Vilken hobby passar dig?
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.

Gör hobbytestet
Hitta din lokala kurs

Stockholm, Huddinge, Lidingö, Ekerö, Norrtälje, Upplands Väsby, Södertälje, Sollentuna, Bromma, Eskilstuna, Nyköping, Uppsala, Enköping, Linköping, Norrköping, Västerås


Alla kurser i Stockholms län
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera