Junitips till dig ☼
Mindfulness, barndans, skrivarkurser och mycket mer!
Visa webbversion
God morgon soldyrkare!

Sommaren är på intåg och många kanske redan nu börjar få semesterfeeling. Är du en av alla som tar vara på varje solstråle eller vill du hellre sitta under parasollet med en bok? Du behöver inte vara antingen eller för att njuta av en kurs i sommar. Med önskan om ett soligt juni precis som i sinnet!
Kurser för danssugna barn
Marikas har över 20 års erfarenhet av barndans. Vad sägs om pyttedans, dansmix eller sagobalett? Vi anordnar Summer Camp för alla barn 8-13 år!

» POPSTAR KIDS
» SUMMER CAMP
» Pyttedans 2-3 år
» Barndans
» Streetkidz

Mindfulness & yogakurser
Vill du hantera vardagens stress och finna ett lugn? Mindfulnessbaserad stressreduktion är vetenskapligt visat effektivt mot stress & dess följdsjukdomar.

» Mindfulness & yoga helgkurs i Kungälv
» Mindfulnessbaserad stresshantering
» Poweryoga & Funktionell träning
» Individuell mindfulnessträning
» Privatlektion yoga

Skriv din egen roman!
Har du alltid haft en dröm om att skriva ned din berättelse? Ann Ljungberg har skrivarkurser på distans och i New York. Förverkliga drömmen och börja redan nu.

» Skriv2016 - Skrivkonferens i Sverige
» Skriv en roman på 10 veckor
» Redigera Romanen
» Lilla Romanskolan
» Skriv en serie

Krydda din sommar
Sommaren lurar runt hörnet och som vi har längtat! Har du några planer för sommaren än? Vi har samlat inspirerande sommarkurser för alla intresserade!

Ta del av sommarguiden
Vilken är din yogaform?
Det finns många olika typer av yoga och för en nybörjare kan det vara svårt att välja mellan de olika yogaformerna. I vår yogaguide har vi samlat 15 olika sorter.

Hitta din yogaform
Hitta din lokala kurs

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla

Se alla kurser!
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera