Kurstips för dig i maj Nina Wånggren ☼
Språkresa, målarkurs i Roslagen och ekonomikurser på distans. Hitta din vår- eller sommarkurs idag!
Visa webbversion
Bonjour!
Maj är här och har tagit med sig solen. Vad ska du göra i sommar? Vad sägs som att säkra upp semestern med något riktigt kul som en sommarkurs i Roslagen, en fotokurs eller kombinera nytta med nöje genom en språkresa? Läs vidare och bli inspirerad!
Marknaden har stort behov av ekonomer!

Ett effektivt sätt att ta dig vidare i karriären eller höja din kompetens är att delta i någon av Xpectums utbildningar. De är datorstödda och helt på distans. Du kan studera var du vill och i din egen takt. Under hela perioden har du tillgång till en handledare som kan svara på din frågor. Ta steget!

Se ett axplock ur vår kurskatalog:

» Certifierad redovisningsassistent
» Certifierad redovisningsekonom
» Certifierad styr- & redovisningsekonom
» Certifierad företagsekonom
» Certifierad marknadsekonom
Se alla kurser

Åk på språkresa i sommar!
Internationella Skolorna har ett stort urval av kurser för vuxna som tycker om resor, språk och kultur. Läs ditt favoritspråk och vidga dina vyer på en kurs utomlands!

» Upptäck Provence i Aix
» Engelska 50+ i Chester
» Italienska, mat och vin i Salerno
» Spanska 30+ i Valencia
» Tyska i Wien
Utvecklas under en kreativ sommarkurs
Längtar du efter egen tid? Vänta inte längre! Anmäl dig istället till en härlig sommarkurs som tillåter dig att skapa och vara kreativ utan krav på prestation.

» Kreativ Sommarkurs
Utöka sommaren med foto
Tycker du om att fotografera? Lär dig foto från grunden, fotografera porträtt, landskap eller åk på fotoresa. Imponera med dina nya kunskaper redan idag!

» Fotoresa till Amalfikusten
» Fotokurs Nybörjare i Malmö
» Fotokurs nybörjare DISTANS
» Porträtt Workshop
» Blixtkurs
Skön sommarmålning i Roslagen
Målarvecka med stor ateljéplats för dig som vill ha mer plats för ditt skapande med maximal frihet och inspiration eller en Vedic Art kurs i Roslagen.

» Målarvecka med stor ateljéplats
» Vedic Art grund- och fortsättningskurser

8 fraser inför utlandsresan
Ska du åka utomlands i sommar? Har du svårt för att lära dig ett nytt språk eller räcker tiden inte till? Lär dig de åtta fraser som du bör kunna på destinationens huvudspråk.

Se fraserna
Trädgård som hobby
I Månadens Hobby får vi träffa Kristina; landskapsarkitekt från Stockholm med trädgårdspassion! Kristina har en stor kolonilott där hon spenderar nästan all sin lediga tid med att odla ätbart.

Läs mer om Kristinas hobby
Hitta din lokala kurs

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla

Se alla kurser!
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera