Kurstips för dig ☼
Inredningskurser, målarresor till Kanarieöarna och mycket mer!
Visa webbversion
God morgon!
Nu har värmen sakta men säkert börjat komma tillbaka till vårt avlånga land. Vad ska du avnjuta för hobby i vårsolen? Vad sägs om en distansutbildning i inredning, kurs i ledarskap eller varför inte en målarresa? Läs vidare och bli inspirerad!
Vad skulle du jobba med om du inte behövde jobba?

Om svaret är inredning ska du fortsätta läsa. Om svaret inte är inredning ska du också fortsätta att läsa. Vi har något både för dig som vill jobba med inredning eller bara vill läsa en kurs som en fritidssysselsättning.

Riktig lycka och framgång kommer när du gör det som du är mest passionerad av att göra. De flesta människor tror inte att de har något inflytande över sin egen framtid - men det har vi ju. Det gäller bara att själv skapa möjligheter till förändring & kanske är det första steget mot denna förändring tillsammans med oss?

Vet du inte vilken kurs som skulle passa dig? Läs mer om kurserna nedan, på vår hemsida eller kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns tillgängliga på chatt varje vardag mellan 9 & 13 & på mail alla dagar i veckan!

Kurser under 2016:

» Sommarkurs i inredning
» Lär dig ta inredningsfoton!
» Fortsättningskurs Inredning
» Grundkurs inredning 20 veckor
» Homestagingkonsult - distans
» Arbeta med Inredning - Inredare med säljkompetens
» Arbeta med Inredning - Inredare & homestagingkonsult

Se alla kurser

UGL och ledarskapskurser
Sveriges billigaste UGL? Välj mellan tre tillfällen. UGL och en mängd andra ledarskapskurser på Fridhems folkhögskola i sommar.

» UGL - Utveckling av Grupp och Ledare
» Personlig utveckling i grupp
» Processledning i praktiken
» Coachande ledarskap
Målarresa till Aguimes
Inspiration och målarresa till Aguimes, Kanarieöarna 28 maj till 4 juni. Följ med och utforska den pittoreska byn Aguimes. Vi tillägnar dagarna åt konstnärlig inspiration, måleri, reportagemåleri, teckning och har gemensamma genomgångar.

» Målarkurs i Aguimes

Testa dina sjökunskaper!
Har du bokat det teoretiska provet för att ta förarintyg? Eller tror du att du redan kan allting om navigering och sjömärken? Testa dina kunskaper och gör båttestet.

Utmana dig själv - Gör testet
Surfing som hobby
Så fort det blåser tar Linn reda på var de bästa vågorna finns och ger sig iväg med surfingbrädan. Läs mer om Linn och inspireras av hennes surfingintresse.

Läs mer om Linns hobby
Hitta din lokala kurs

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Kalmar, Lund, Uppsala, Jönköping, Helsingborg, Gävle, Växjö, Karlstad, Falun, Ludvika, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Östersund, Kristianstad, Ystad, Nyköping, Eskilstuna, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Mariestad, Uddevalla

Se alla kurser!
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera