Apsis Newsletter Pro
Distanskurser, danskurser och mycket mer!
Visa webbversion
Ett nytt år av kurser
Visst är det alltid härligt med en nystart? Vad ska du göra under det kommande året? Vad sägs om att lära dig mer om kostrådgivning, ekonomi eller en ny dansstil? Fortsätt läsa och bli inspirerad till din nya hobby år 2016.
Distansutbildningar inom kost, hälsa och livsstil
Bergklint education erbjuder distansutbildningar inom kost, hälsa och livsstil som ger dig rätt kompetens för att verka inom området! Våra utbildningar är framtagna för dig som vill motivera, coacha och inspirera andra till en hälsosammare livsstil. Alla våra lärare har en gedigen yrkeskompetens inom området.

Läs mer om våra distansutbildningar här nedan.

Vårens utbildningar på distans
Stor efterfrågan ekonomer!
En certifierad utbildning är ett utmärkt sätt att kvalitetssäkra din kunskapsnivå och ett viktigt konkurrensmedel på arbetsmarknaden. Helt på distans.

» Certiferad Redovisningsassistent
» Certifierad redovisningsekonom
» Styr- och Redovisningsekonom
» Certifierad Marknadsekonom
» Certifierad Företagsekonom
Dans för ungdomar i vår!
För dig som vill dansa och lära dig nya, coola steg till härlig och modern musik. Efter en termin hos Star Dance har du fått lära dig många nya roliga danssteg.

» Barndans i Göteborg Centrum
» Barndans i Stockholm City
» Barndans i Eskilstuna
» Barndans i Malmö
» Se alla kurser
Testa dans med Tony Irving
Prova på de vanligaste pardanserna med Tony Irving, Cecilia Ehrling och fler danslärare helt gratis måndag 18 januari 2016. Lär dig dansa mitt i Stockholm!

» Danskurser med Tony & Cecilia
» Bugg veckokurser & helgkurser
» Foxtrot veckokurser & helgkurser
» Salsa veckokurser & helgkurser
» Boogie woogie / Lindy hop
Dansa till levande musik
Vill du dansa västafrikansk dans till levande musik? Hos Dans Dojon i Stockholm kan barn och vuxna i alla åldrar dansa i en varm och tillåtande miljö.

» Dans & sång för barn och förälder
» Afrikansk dans
» Afro Fusion
» Qi Gong & Tai Chi
» Se alla kurser
Lär dig mer om vitaminer
Tog nyårsfirandet andan ur dig? Här kommer en guide för alla som behöver en vitaminboost och vill påbörja 2016 på ett hälsosamt sätt.

Läs vitaminguiden
Vilken är din hobby i vår?
Vad ska du göra i vår? Skaffa dig en ny hobby! Vad sägs om skärmflygning, måleri eller yoga? Gör testet och ta reda på vilken hobby som passar dig bäst.

Gör Hobbytestet

På kurser.se hittar du över 10 000 fritidskurser som ger dig möjlighet att utveckla ditt intresse eller inspireras till en ny hobby. Börja sticka, lär dig keramik eller ta jägarexamen. Utbudet sträcker sig över hela landet och uppdateras hela tiden.
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera