Kurstips för dig
Lys upp vintermörkret med en massagekurs eller lär dig mer om hälsa och friskvård.
Visa webbversion
Hej!
Behöver du ett ljus i vintermörkret? Gå en kurs och lär dig mer om hälsa eller lär dig att massera dina nära och kära. Här får du tips på härliga vinterkurser!
Distansutbildningar inom kost, hälsa och livsstil
Bergklint education erbjuder distansutbildningar inom friskvård, hälsa och livsstil som ger dig rätt kompetens att verka inom området! Utbildningarna är framtagna för dig som vill motivera, coacha och inspirera andra till en hälsosammare livsstil.

Vi erbjuder bl.a kurser som Hälsoinspiratör, Diplomerad Kostrådgivare, Diplomerad Livsstilsrådgivare, Hälsoinformatör - inriktning barn och ungdom, Kostombud, Idrottsnutrition, sockerberoende och Allergi informatör.Läs mer och boka
Massera som ett proffs!
Vill du kunna ge en skön massage till dina nära och kära utan att bli trött i tummarna? Gå en helgkurs hos Axelsons och lär dig ge massage som proffsen gör. Vi har även kurser i andra behandlingstekniker för kropp och själ.

Läs mer och boka
Utveckla din kreativitet
Vill du utveckla din kreativa sida i vinter? SV Malmö erbjuder kurser
imon flera områden, bland annat sång, sömnad, matlagning och massage. Unna dig själv att utveckla din hobby, eller skaffa dig ett nytt intresse i vinter!


Läs mer och boka
Keramikkurs med jultema
Vill du skapa egna dekorationer till julgranen, en kruka till hyacinten eller ett fat till julgodiset? Välkommen på keramikkurs med jultema hos Johanna van Eldijk i Göteborg. Här lär du dig grunderna och inspireras till nya kreationer.


Läs mer och boka
Buggsugen?
Lär dig dansa bugg hemma i vardagsrummet! Med Dansa online kan du lära dig att dansa bugg när det passar dig. Lär dig grundstegen och totalt sju turer med möjlighet att variera med den här danskursen som ges helt på distans.


Börja dansa nu
Överlevnadsguide
Har du någon gång funderat på om du skulle överleva om du gick vilse i skogen? Här får du tips och råd om vad du bör ha med dig när du ger dig ut i de svenska skogarna och hur du överlever om du går vilse.


Läs överlevnadsguiden
Är du en mästerkock?
Är du en mästerkock eller novis vid spisen? Gör vårt matlagningstest och ta reda på hur mycket du kan om matlagning, egentligen. Kan du till exempel ingredienserna i pannkakor eller vad det är i en Pico de gallo?


Gör matlagningstestet

På kurser.se hittar du över 7000 fritidskurser som ger dig möjlighet att utveckla ditt intresse eller inspireras till en ny hobby. Börja sticka, lär dig keramik eller ta jägarexamen. Utbudet sträcker sig över hela landet och uppdateras hela tiden.

Utveckla din hobby - Hitta din kurs
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera