Kurstips för dig i västra Sverige
Kurser och tips för din fritid.
Visa webbversion
Höstens kurser för dig i västra Sverige
Snart drar höstterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i västra Sverige. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i höst. Gå en danskurs, börja sjung gospel eller varför inte lära dig luftakrobatik?
Höstens hetaste föreläsningar

Per Holknekt är en uppmärksammad entreprenör, firad modedesigner och skateboardproffs som även levt som hemlös alkoholist. I sin föreläsning berättar Per om sitt liv och sina erfarenheter – om lycka, rädsla, om att tro på sig själv och följa sin feeling. » Boka föreläsningen här

Amelia Adamo är en stridbar person och makthavare som inte sällan syns i den offentliga debatten. I sin föreläsning berättar Amelia om sin väg framåt – groparna, hindren, utmaningar och vikten av att våga fatta obekväma beslut. » Boka föreläsningen här

Anmäl dig till någon av föreläsningarna eller välj bland våra många kurser:

» Du kan sjunga gospel med körledare Gabriel Forss
» Vegetarisk mat från mellanöstern
» Italienska
» Måla i olja
» Tantbaletten

Medborgarskolan Göteborg
Skicka en intresseanmälan

Välkomna till en höst på Falken!

Prova på nyheter som modern dans, koreografi, digital musikproduktion och arrangemang och komposition med dator. Vi har även danskurser, aerial silks, skrivar- och bloggkurser, utbildning i podcast, vår populära jägarskola och mycket, mycket mer.

» Modern dans
» Koreografi
» Digital musikproduktion
» Arrangemang och komponering med dator
» Aerial silks (luftakrobatik)
Stort utbud och duktiga lärare

Vi har blivit mycket mer än barndans och har många olika kurser - från balett till parkour - upp till 14 år. I höst tar vi emot barn från 6 månader i aktiviteten ContaKids. Vi finns på flera orter!

» Bollträning
» Balett 4-9 år
» Barngymnastik & Parkour
» Streetdance & breaking, 6-15 år
» Barndans & ContaKids från 6 månader

Hitta din lokala kurs
Göteborg, Trollhättan, Mariestad, Alingsås, Jönköping, Värnamo, Stenungsund, Borås, Uddevalla, Vänersborg, Skövde, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Kungälv, Lidköping, Karlstad
Vilken är din hobby?
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.
Vad kan du om mat?
Är du novisen vid spisen eller en mästerkock som kan briljera med dina kunskaper i köket? Ta reda på vad du egentligen kan om matlagning genom att göra vårt test.
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera